Минуло сорок п’ять років після закінчення спортивної кар’єри, однак Джеррі Крамер досі не був включений до спортивної зали слави (найвище визнання). Він отримав багато інших нагород і здобутків, однак ця оминала його. Хоч його і номінували на неї десять разів, проте він її не отримав. Попри багаторазове несправдження надій, Крамер говорив: “За все своє життя я отримав від Національної футбольної ліги 100 подарунків, тому засмучуватися або гніватися через один, який я не отримав, було б безглуздо!”

Хтось міг би озлобитися через багаторазову відмову на користь інших гравців, однак не Крамер. Його ставлення показує, як ми можемо оберігати серця від їдкої природи заздрості, яка є “гнилизною костей” (Пр. 14:30). Якщо ми починаємо думати про те, чого не маємо, не замислюючись над наявними у нас багатьма речами, ми втрачаємо Божий мир.

Після одинадцятої номінації Джеррі Крамер нарешті був зарахований до зали слави Національної футбольної ліги в лютому 2018 року. Наші земні бажання можуть так і не здійснитися. Однак усі ми можемо мати “лагідне серце”, якщо будемо звертати увагу на вже проявлену до нас Божу щедрість. Незважаючи на нездійснені бажання, ми завжди можемо відчувати Божий життєдайний мир.