Коли Еббі навчалася на другому курсі, вона разом з мамою почула в новинах про молодого чоловіка, який зазнав важких травм у авіакатастрофі, під час якої загинули його батько і мачуха. Хоч вони і не знали цю людину, мама Еббі сказала: “Ми повинні помолитися за нього і його родину”. Так вони й зробили.

Минуло кілька років. Одного дня Еббі зайшла до класу в своєму університеті. Студент запропонував їй сісти біля нього. Цим студентом був Остін Хатч, постраждалий в авіакатастрофі, за якого молилася Еббі. Невдовзі вони почали зустрічатися і в 2018 році одружилися.

“Важко повірити, що я молилася за свого майбутнього чоловіка”, – сказала Еббі в інтерв’ю незадовго до весілля. Можна легко обмежитися молитвами за власні потреби і потреби своїх ближніх, не приділяючи уваги молитві за інших. Однак апостол Павло у своєму листі до християн в Ефесі писав: “Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом, а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих” (Еф. 6:18). А в Першому Посланні до Тимофія він також закликає молитися “за всіх людей”, в тому числі і за владу (1 Тим. 2:1).

Давайте молитися за інших, навіть якщо ми не знаємо цих людей. Це один із способів “носити тягарі один одного” (Гал. 6:2).