Анна Шеф Міллер померла у 90-річному віці в 1999 році, однак вона була при смерті ще у 1942 році, коли після викидня захворіла на сепсис, і жодні ліки їй не допомагали. Коли один пацієнт у цій лікарні сказав про своє знайомство з науковцем, який розробляв нові диво-ліки, лікар Анни наполіг, аби влада виділила крихітну частину препарату для Анни. Протягом дня її температура нормалізувалася! Пеніцилін врятував Анні життя.

Після гріхопадіння усі люди перебували в згубному духовному стані, викликаному гріхом (Рим. 5:12). Лише завдяки смерті і воскресінню Господа Ісуса Христа та силі Святого Духа ми можемо отримати зцілення (Рим. 8:1-2). Святий Дух дає нам змогу мати життя з достатком на землі і вічне життя у Божій присутності (Рим. 8:3-10). “А коли живе в вас Дух Того, Хто воскресив Ісуса з мертвих, то Той, Хто підняв Христа з мертвих, оживить і смертельні тіла ваші через Свого Духа, що живе в вас” (Рим. 8:11).

Якщо грішна природа погрожує забрати ваше життя, дивіться на джерело вашого спасіння, Ісуса Христа, і зміцняйтесь силою Його Духа (Рим. 8:11-17). “Так само ж і Дух допомагає нам у наших немочах… А Той, Хто досліджує серця, знає, яка думка Духа, бо з волі Божої заступається за святих” (Рим. 8:26-27).