Повертаючись додому після весільної подорожі, ми з чоловіком чекали на реєстрацію нашого багажу в аеропорту. Я підштовхнула свого чоловіка ліктем і вказала йому на іншого чоловіка, який стояв неподалік від нас. Мій чоловік поглянув і запитав: “Хто він?”

Я перерахувала найвизначніші ролі актора, а потім підійшла до нього і попросила сфотографуватися з нами. Минуло двадцять чотири роки, однак я й досі з радістю розповідаю, як зустріла кінозірку.

Одне діло – упізнати знаменитого актора, а інше – особисто знати Того, Хто значно важливіший. “Хто ж то Цар слави?” (Пс. 24:8). Псалмоспівець Давид вказує на Всемогутнього Господа, як на Творця, Життєдавця і Верховного Правителя. “Господня земля, і все, що на ній, вселенна й мешканці її, бо заклав Він її на морях, і на річках її встановив” (Пс. 24:1-2). У благоговійному подиві Давид говорить, що Бог вищий за все і водночас близький. Пізнаючи Його, ми зможемо отримувати від Нього підтримку і захист.

Бог надає нам можливість говорити про Нього, як про єдиного Уславленого, справді гідного, аби про Нього розповідали іншим. Якщо ми відображаємо характер Господа, то в тих, хто не впізнає Його, є більше підстав запитати: “Хто Він?” Ми, подібно до Давида, можемо з благоговійним подивом вказати на Господа і розповісти про Нього!