Перша іммігрантка, яка прибула на територію США через острів Елліс в 1892 році, Енні Мур, мабуть, відчувала справжнє хвилювання, думаючи про новий початок на новому місці. Пізніше по її слідах пройшли мільйони. Еннi, будучи ще підлітком, залишила позаду важке життя в Ірландії, щоб почати нове. Несучи в руці лише одну маленьку сумку, вона приїхала з багатьма мріями, надіями та очікуваннями від держави можливостей.

Наскільки більше хвилювання і благоговіння відчують Божі діти, коли побачать “небо нове й нову землю” (Об. 21:1). Ми ввійдемо в те місце, яке книга Об’явлення називає “містом святим, Новим Єрусалимом” (Об. 21:2). Апостол Іван дуже образно змальовує це дивовижне місце, в якому буде “ріка живої води, ясна, мов кришталь, що випливає з престолу Бога й Агнця” (Об. 22:1). Вода символізує життя і багатство, а її джерелом буде Сам вічний Бог. Іван каже, що “жадного прокляття більше не буде” (Об. 22:3). Будуть повністю відновлені ті прекрасні і чисті взаємини, які Бог задумав між Собою і людьми.

Як прекрасно знати, що Бог, Який любить Своїх дітей і придбав їх життям Свого Сина, готує такий дивовижний новий дім, в якому Він житиме з нами і буде нашим Богом (Об. 21:3).