“Діти повинні мати можливість сіяти насіння усюди, де забажають, і спостерігати, що воно вродить”, – радить Ребекка Лемос-Отеро, засновниця організації “Міські квіти” . Хоча такий підхід – не кращий приклад акуратного садівництва, проте він відображає той факт, що кожне насіння має потенціал дарувати життя. Починаючи з 2004 року, організація “Міські квіти” насаджує сади у школах та на околицях бідних районів. Через садівництво діти дізнаються про поживні речовини та привчаються до праці. Ребекка каже: “Наявність у межах міста чудового зеленого простору… надає можливість дітям проводити час на вулиці, займаючись чимось продуктивним і прекрасним”.

Ісус Христос розповів історію про посів зерна, яке мало в собі потенціал уродити стократно (Лк. 8:8). Це зерно було Божою доброю звісткою, посадженою “на добрій землі”. Ісус пояснив, що “це оті, хто як слово почує, береже його в щирому й доброму серці, – і плід приносять вони в терпеливості” (в. 15).

Господь сказав, що ми можемо приносити плід, лише якщо перебуваємо з Ним (Ів. 15:4). Якщо ми тримаємося Його, Дух породжує в нас Свій плід: “любов, радість, мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віру, лагідність, здержливість” (Гал. 5:22-23). А це впливає на життя інших людей, які також змінюються і починають приносити плід. Це робить життя прекрасним.