Луїза страждає від м’язової дистрофії. Одного дня, намагаючись вийти з вокзалу, вона побачила перед собою великі сходи без ескалатора. Дівчина ледь стримувала сльози, як раптом з’явився чоловік, який узяв її сумку і допоміг піднятися сходами. Коли вона обернулася, щоб подякувати, його вже не було.

Майкл запізнювався на зустріч. На додачу до отриманого стресу від розриву стосунків, він почав пробиратися крізь лондонські затори і у нього спустило колесо. В той час як він безпорадно стояв під дощем, з натовпу вийшов чоловік, який підняв домкратом машину і замінив колесо. Коли Майкл обернувся, щоб подякувати, того вже не було.

Хто ці таємничі помічники? Добрі незнайомці чи хтось значно більший?

Популярний образ ангелів, як сяючих і окрилених створінь, правдивий лише наполовину. Дехто з них саме так і з’являється (Іс. 6:2; Мт. 28:3), однак інші приходять як мандрівники з запиленими ногами (Бут. 18:1-5), і їх можна помилково сприйняти за звичайних людей (Суд. 13:16). Автор Послання до євреїв каже, що, виявляючи гостинність до незнайомців, ми можемо виявити її до ангелів, навіть не усвідомлюючи того (Євр. 13:2).

Ми не знаємо, ким були помічники Луїзи і Майкла. Однак, згідно з Писанням, ангели і зараз допомагають Божому народу (Євр. 1:14). Вони можуть з’явитися, як звичайна людина на вулиці.