Кіноглядачі почули чудовий голос Емілі Блант у фільмі “Мері Поппінс повертається”, де вона зіграла головну роль. Дивно, що Емілі прожила в шлюбі чотири роки перш ніж чоловік виявив у неї співочий талант. В інтерв’ю він розповів, як здивувався, коли вперше почув її спів, і подумав: “Коли ти збиралася мені про це сказати?”

У стосунках ми часто пізнаємо нові, іноді несподівані подробиці, які нас дивують. В Євангелії від Марка розповідається, що учні Христа спочатку мали неповне уявлення про свого Вчителя і намагалися зрозуміти, Ким Він був. Однак під час зустрічі з ними на Галілейському морі Ісус більше відкрив Себе, показавши цього разу Свою владу над силами природи.

Нагодувавши понад 5000 чоловік, Ісус наказав учням пливти через Галілейське море, де вони потрапили у сильний шторм. Перед світанком учні з жахом побачили, як хтось іде по воді. Знайомий голос Христа промовив слова утіхи, сказавши: “Будьте смілі, – це Я, не лякайтесь” (Мр. 6:50). Потім Він заспокоїв бурхливе море. Побачивши таку велику силу, учні “здивувалися дуже в собі” (Мр. 6:51), водночас намагаючись зрозуміти цей прояв сили Христа.

Відчуваючи Ісуса і Його силу над нашими життєвими бурями, ми здобуваємо повніше уявлення про те, Ким Він є. І ми вражені.