У 2012 році Філліпс, Крейг і Дін випустили пісню “Скажи своєму серцю забитися знову”. На написання пісні їх надихнула реальна історія про кардіохірурга. Після того, як хірург вийняв серце пацієнтки і зробив на ньому операцію, він повернув серце до її грудної клітки і почав обережно масажувати, аби повернути його до життя. Однак серце не забилося. Хірург вжив більш інтенсивних заходів, однак серце все одно не билося. Зрештою, хірург став навколішки біля непритомної пацієнтки і сказав їй: “Міс Джонсон, це ваш хірург. Операція пройшла дуже вдало. Ваше серце полагоджене. Тепер скажіть своєму серцю забитися знову”. І її серце почало битися.

Думка про те, що ми можемо сказати своєму фізичному серцю щось зробити, може здатися дивною, однак вона має духовні паралелі. “Чого, душе моя, ти сумуєш? – промовляє до себе псалмоспівець. – Май надію на Бога” (Пс. 41:6). “Вернися, о душе моя, до свого відпочинку, – каже інший автор, – бо Господь робить добре тобі” (Пс. 114:7). Суддя Девора розповіла, що під час битви вона промовляла до свого серця: “З силою будеш ступати, о душе моя!” (Суд. 5:21); бо Господь обіцяв перемогу (Суд. 4:6-7).

Господь зцілив наші серця (Пс. 102:3). Отже, якщо відчуваєте страх чи відчай, скажіть своїй душі: “З силою будеш ступати, о душе моя! Слабке серце, забийся знову!”