“Ось цей чоловік! Ось він!” – сказала Бріттані своїй співробітниці в ресторані. Вона мала на увазі Мелвіна, який першим заговорив до неї у її скрутних обставинах. Доглядаючи за церковним газоном, він відчув спонуку Святого Духа звернутися до жінки, яка здавалася повією. На його запрошення завітати до церкви вона відповіла: “Ви знаєте, чим я займаюся? Мене там ніхто не захоче бачити”. Але коли Мелвін розповів їй про любов Господа Ісуса Христа і запевнив у Його здатності змінити її життя, вона розплакалася. Тепер, декілька тижнів по тому, Бріттані працювала в новому середовищі, будучи живим свідоцтвом здатності Ісуса змінювати життя.

Заохочуючи віруючих молитися, апостол Павло виклав наступне прохання: “Моліться разом і за нас, щоб Бог нам відчинив двері слова, – звіщати таємницю Христову, що за неї я й зв’язаний, щоб з’явив я її, як звіщати належить мені” (Кол. 4:3-4).

Чи молилися ви за можливість сміливо та ясно звіщати про Ісуса Христа? Яка належна молитва! Ці молитви можуть спонукати послідовників Ісуса, як Мелвіна, казати про Нього в несподіваних місцях і несподіваним людям. Може здатися, що звіщати про Ісуса незручно, однак винагорода за це – змінені життя – компенсує усі наші незручності.