Хайді і Джефф повернулися з тривалого закордонного відрядження у спекотному кліматі і на декілька місяців оселилися з родиною у штаті Мічиган, якраз перед початком зими. Багатьом із їхніх десятьох дітей вперше в житті випала можливість побачити природну красу снігу.

Проте зимова погода в Мічигані вимагає великої кількості теплого верхнього одягу, у тому числі пальт, рукавиць і зимових чобітків. Для великої родини це було б досить дорого закупити теплий одяг для морозних місяців. Однак Бог потурбувався. Спочатку взуття, зимові штани, шапки і рукавиці приніс сусід. Потім подруга організувала в церкві збір теплого одягу для кожного члена сім’ї. Коли випав перший сніг, у родини вже було все необхідне.

Одним зі способів служіння Богу є служіння нужденним. Текст 1-го Послання апостола Івана 3:16-18 закликає нас допомагати іншим з власного достатку. Служіння сприяє нашому уподібненню Господу Ісусу Христу, бо ми починаємо любити і сприймати людей так, як це робить Він.

Бог часто задовольняє потреби і відповідає на молитви через Своїх дітей. Завдяки служінню іншим підбадьорення отримують і наші власні серця, а завдяки Божому забезпеченню в служінні зростатиме і наша віра (в. 18).