“Не виїжджай на шосе!” Таке повідомлення від дочки я отримав, коли повертався з роботи. Дорога, що вела додому, перетворилася на суцільний затор. Я спробував знайти альтернативні маршрути, втім марно. Отже, зрозумівши, що дістатися додому зможу тільки пізніше, я поїхав у протилежному напрямку на спортивний захід, у якому брала участь моя внучка.

Ця ситуація наштовхнула мене на роздуми про людей, які кажуть, що всі дороги ведуть до вічних взаємин із Богом. Дехто вважає, що дістатися до Бога можна по дорозі доброти і добрих вчинків. Інші обирають шлях релігійних справ.

Однак ці дороги ведуть у глухий кут. Є лише одна дорога до вічної Божої присутності. Ісус Сам сказав про цей шлях: “Я – дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене” (Ів. 14:6). Цими словами Ісус вказав на те, що Він помре, аби відкрити нам шлях до оселі Свого Отця, до Його присутності і до справжнього вічного життя, яке нам дарує Господь.

Оминіть тупикові шляхи, які не ведуть до Божої присутності. Натомість повірте в Спасителя Ісуса, бо “хто вірує в Сина, той має вічне життя” (Ів. 3:36). Якщо ви в Нього вже повірили, ідіть тим шляхом, який Він вам дав.