Готуючись з чоловіком до переїзду в іншу частину країни, я хотіла зберегти зв’язок зі своїми дорослими синами. Я знайшла унікальний подарунок – лампи дружби, які завдяки бездротовому інтернету можна було увімкнути на відстані. Подарувавши ці лампи синам, я сказала, що вони будуть вмикатися тоді, коли я торкатимуся своєї лампи; цей дотик нагадуватиме їм про мою любов і постійні молитви. Попри велику відстань між нами, вони також могли вмикати світло в нашому домі. Безумовно, ніщо не замінить особистого спілкування, втім нас підбадьорювало усвідомлення, що нас люблять і за нас моляться кожного разу, як вмикається світло.

Божим дітям даровано привілей бути носіями світла, випромінюваного Святим Духом. Ми маємо бути сяючими маяками Божої вічної надії та безумовної любові. Оповідаючи про Євангелію і служачи іншим в Ім’я Ісуса, ми стаємо яскравими променями і живим свідоцтвом. Кожна добра справа, добра усмішка, лагідне слово підбадьорення та щира молитва слугує яскравим нагадуванням про Божу вірність і про Його безумовну любов, яка змінює життя (Мт. 5:14-16).

Куди б нас Бог не повів, і де б ми Йому не служили, ми всюди можемо допомагати іншим випромінювати Його світло. Завдяки Божому Духу, Який надає справжнє освітлення, ми здатні відображати світло і любов Його присутності.