На початку 2019 року помер 84-річний Чарлі Вандермеєр. Багато десятиліть тисячі людей знали його як “дядька Чарлі”, ведучого національної радіопередачі “ Біблійна година для дітей ”. За день до своєї смерті дядько Чарлі сказав другу: “Важливим є не те, що ви знаєте, а той, кого ви знаєте. Звичайно, я кажу вам про Ісуса Христа”.

Навіть наприкінці життя дядько Чарлі продовжував розповідати про Господа Ісуса Христа і про потребу прийняти Його своїм Спасителем.

Апостол Павло вважав пізнання Ісуса своїм найважливішим завданням: “Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа, щоб знайтися в Нім” (Фил. 3:8-9). Як ми пізнаємо Ісуса? “Бо коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати у своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся” (Рим. 10:9).

Можна знати певні факти про Ісуса, можна все знати про церкву і навіть бути обізнаними з Біблією. Однак, лише прийнявши Його дар спасіння, можна пізнати Ісуса Спасителем. Він Той, Кого нам треба знати.