Відеогра “Легенда про Зельду: Окарина Часу” компанії Nintendo вважається однією з найкращих. Продажі гри сягнули понад сім мільйонів копій у всьому світі. Гра також популяризувала окарину – маленький стародавній музичний інструмент, зроблений із глини.

На вигляд окарину не можна порівняти з жодним іншим музичним інструментом. Однак, якщо на ній зіграти, дмухаючи в мундштук і закриваючи різні дірочки, розташовані по всій поверхні, вона видає дивовижне звучання.

Творець окарини узяв шматок глини, розім’яв її і перетворив на чудовий музичний інструмент. Я бачу в цьому біблійну ілюстрацію. У Книзі пророка Ісаї сказано: “І стали всі ми, як нечистий… Тепер же, о Господи, Ти – наш Отець, ми глина, а Ти наш ганчар, і ми всі – чин Твоєї руки. Не гнівайся, Господи, сильно” (Іс. 64:6, 8-9). Інакше кажучи, пророк промовив: Боже, Ти пануєш над усім. Ми всі грішні. Перетвори нас на чудові інструменти для Твоєї слави .

Саме це Господь і робить! По Своїй милості Бог послав Свого Сина Ісуса померти за наші гріхи. Тепер Він формує і змінює нас у нашому щоденному перебуванні з Його Духом. Як гра на окарині продукує чудову музику, так і Бог через нас, створених Ним інструментів, здійснює Свою волю – все більше і більше уподібнює нас Ісусу Христу (Рим. 8:29).