Дерріл був легендою бейсболу, втім ледве не знищив своє життя наркотиками. Однак Господь Ісус звільнив його від згубної залежності. Тепер Дерріл допомагає іншим позбутися наркотичної залежності і розповідає їм про віру в Ісуса. Озираючись назад, він підтверджує, що Бог перетворив його хаос на послання надії.

Для Бога немає нічого неможливого. Коли Ісус після нічної бурі на Галілейському морі разом із учнями дістався берега, до Нього одразу вийшов чоловік, одержимий демонами. Ісус промовив до демонів і вигнав їх, дарувавши чоловіку свободу.

Коли Ісус відпливав, чоловік благав дозволити йому залишитися з Ним. Однак Господь не дозволив, бо мав для нього особливе призначення: “Іди до дому свого, до своїх, і їм розповіж, які речі великі Господь учинив тобі” (Мр. 5:19).

У Святому Письмі більше не згадано про цього чоловіка, втім показано дещо цікаве. Народ тієї місцевості зі страхом благав Ісуса, щоб Він “пішов… з їхнього краю” (в. 17), однак вже наступного разу, коли Ісус туди повернувся, послухати Його зібрався великий натовп (Мр. 8:1). Можливо, зібрання натовпу стало наслідком проповіді того чоловіка? Можливо, що колись одержимий демонами став одним із перших місіонерів, дієво звіщаючи про рятівну силу Христа?

Нам це невідомо, однак ми точно знаємо: Бог може навіть хаос перетворити на послання надії та любові.