Джен народилася без ніг, і мати покинула її в лікарні. Однак вона каже, що прийняття в іншу родину було благословінням для неї: “Я тут завдяки людям, які в мене повірили”. Прийомні батьки допомогли їй зрозуміти, що вона “народилася такою для певної мети”, і навчили “ніколи не казати: «Я не можу»”. Її підтримували в усіх устремліннях, у тому числі стати досвідченою акробаткою і повітряною гімнасткою! Будь-який виклик вона зустрічає питанням: “Як я можу з цим впоратися?” І спонукає інших чинити так само.

Біблія розповідає про багатьох людей, які здавалися неспроможними виконати дароване Богом покликання. Однак Господь все одно їх використовував. Класичним прикладом є Мойсей. Коли Бог закликав його вивести ізраїльтян з Єгипту, він спробував ухилитися від цього (Вих. 3:11; 4:1), сказавши: “Я тяжкоустий та тяжкоязикий”. Але Бог відповів: “Хто дав уста людині? Або Хто робить німим, чи глухим… чи ж не Я, Господь? А тепер іди, а Я буду з устами твоїми, і буду навчати тебе, що ти маєш говорити” (Вих. 4:10-12). Коли Мойсей знову запротестував, Бог послав Аарона, який мав говорити замість нього, і запевнив, що Він їм допоможе (вв. 13-15).

Усі ми, як Джен та Мойсей, народилися для певної мети, і Бог милостиво допомагає нам виконувати своє покликання. Він посилає нам на допомогу людей і забезпечує всім необхідним, щоб ми жили для Нього.