Більше року його просто називали немовлям. Хлопчик був знайдений охоронцем, який почув його плач. Щойно народжену дитину, загорнуту лише в мішок, залишили на стоянці для автомобілів біля лікарні.

Невдовзі після його виявлення соціальні служби подзвонили людям, які одного дня стали його родиною. Подружжя взяло його і назвало Грейсоном. Зрештою, процес усиновлення був завершений, і це ім’я стало його офіційним ім’ям. Сьогодні ви побачите веселого хлопчика, який ще погано вимовляє літеру “р”, однак уже жваво спілкується з іншими. Ви ніколи не здогадаєтесь, що колись його залишили в мішку.

Під кінець свого життя Мойсей описав Божий характер і все, що Він зробив для ізраїльського народу. Мойсей сказав: “Батьків твоїх уподобав Господь, щоб любити їх” (Повт. 10:15). Божа любов всеохоплююча: “Він чинить суд сироті та вдові, і любить приходька, щоб дати йому хліба й одежу” (в. 18). “Він хвала твоя, і Він Бог твій” (в. 21).

Ми всі покликані виявляти Божу любов чи то через усиновлення, чи то через прояв жертовного служіння. Вищезгадане любляче подружжя стало “руками і ногами”, через які Бог виявив Свою любов до того, хто міг би так і лишитись знехтуваним. Ми також можемо служити Божими руками і ногами.