Місяць: Вересень 2022

До кого звернутися?

У школі кожен захоплювався добродушністю і спортивними вміннями Джека. Він почувався дуже щасливим, коли піднімався в повітря, однією рукою тримаючись за скейтборд, а іншу витягував для збереження балансу.

Чаша з кавовими зернами

Я не любитель кави, однак вдихання запаху кавових зернят одразу приносить мені відчуття втіхи і водночас туги. Коли наша дочка Меліса облаштовувала свою спальню, вона поставила в ній чашу з кавовими зернами, аби кімната була наповнена приємним ароматом кави.

Із серця

Для любителів тварин місія порятунку під назвою “Ноїв ковчег” може здаватися веселою пригодою, однак для Організації по запобіганню жорстокого поводження з тваринами в Нассау вона стала справжнім жахіттям. Отримавши скарги на галас та страшний сморід, що йшов з одного будинку, працівники організації прибули на місце і побачили (а пізніше і звільнили) понад чотириста занедбаних тварин.

Божа допомога для майбутнього

За словами психолога Мега Джей, наш мозок схильний думати про нас в майбутньому, як про цілковитих незнайомців. Чому? Можливо, це відбувається через так звану “емпатичну прогалину”. Складно виявляти емпатію і турбуватися про людей, яких ми не знаємо особисто, навіть про майбутніх себе. Отже, Джей намагається допомогти молодим людям уявити себе в майбутньому і потурбуватися про себе. Це охоплює напрацювання дієвих планів, аби стати тими, ким вони себе уявили, що допомагає прокладати шлях до втілення своїх мрій і до подальшого процвітання.

Диво спасіння

Здавалося, що життя блогера Кевіна Лінна руйнувалося остаточно. У нещодавній статті він згадував: “Я приставив пістолет до своєї голови… Але Бог надприродним чином увійшов до моєї кімнати і до мого життя. І в ту мить я по-справжньому зрозумів, що для мене існує лише Бог”. Господь втрутився і не допустив, аби Лінн позбавив себе життя. Він переконав його у Своїй люблячій присутності і дивовижним чином нагадав про це. Лінн вирішив не приховувати цю подію, що змінила його життя, а розповісти про неї світу, започаткувавши на YouTube служіння, через яке він ділиться власною історією змін та історіями інших людей.

Мудрий вибір

Астронавт Кріс Фергюсон, командир екіпажу, якого призначили для польоту на Міжнародну космічну станцію, прийняв складне рішення. Однак це рішення не було пов’язано ані з механікою польоту, ані з безпекою членів екіпажу. Воно стосувалось того, що він вважає своєю найважливішою роботою – його родини. Фергюсон обрав перебування на Землі, аби бути присутнім на весіллі своєї дочки.

Сила імені

Намагаючись підтримати групу дітей, які живуть на вулицях індійського міста Мумбаї, Ранджит створив пісню з їхніми іменами. Вигадавши унікальну мелодію для кожного імені, він навчив цим мелодіям дітей, сподіваючись, що для них це стане позитивним спогадом, пов’язаним з їхніми іменами. Для дітей, які вкрай рідко чують, щоб їхні імена промовляли з любов’ю, Ранджит надав дар поваги.

Він чує нас: молитви за жителів України

Читати

Через цю жахливу війну в Україні мільйони людей були змушені залишити свою домівку. Це не та ситуація, яку ми можемо вирішити. Нам потрібно, щоб нас вів Господь.