Здавалося, що життя блогера Кевіна Лінна руйнувалося остаточно. У нещодавній статті він згадував: “Я приставив пістолет до своєї голови… Але Бог надприродним чином увійшов до моєї кімнати і до мого життя. І в ту мить я по-справжньому зрозумів, що для мене існує лише Бог”. Господь втрутився і не допустив, аби Лінн позбавив себе життя. Він переконав його у Своїй люблячій присутності і дивовижним чином нагадав про це. Лінн вирішив не приховувати цю подію, що змінила його життя, а розповісти про неї світу, започаткувавши на YouTube служіння, через яке він ділиться власною історією змін та історіями інших людей.

Коли Лазар, послідовник і друг Ісуса, помер, багато людей вважали, що Ісус запізнився (Ів. 11:32). Лазар вже чотири дні перебував у гробниці. Однак цю мить скорботи Господь Ісус перетворив на диво, воскресивши Лазаря з мертвих (в. 38). “Чи тобі не казав Я, що як будеш ти вірувати, – славу Божу побачиш?” (в. 40).

Воскресивши Лазаря, Господь Ісус і нам пропонує нове життя. Померши на хресті, Ісус Христос поніс покарання за наші гріхи і дарує нам прощення, якщо ми приймаємо Його дар благодаті. Ми отримали свободу від рабства гріха, відновлення Його вічною любов’ю та можливість змінити напрямок свого життя.