Бруклінський міст, після завершення його будівництва в 1883 році, сприймався за “восьме диво світу”. Втім для втілення цього проєкту важливо було спочатку натягнути тонкий дріт від однієї мостової вежі до іншої. До першого дроту були додані й інші дроти, допоки не був сплетений масивний канат разом з трьома іншими. Усі ці канати (кожен з яких був сформований з понад п’яти тисяч оцинкованих дротів) тримали найдовший підвісний міст у ті часи. Те, що починалося з тонкого дроту, перетворилось на велику частину конструкції Бруклінського мосту.

Життя Ісуса почалося з Його народження: немовля поклали в ясла в маленькому містечку (Лк. 2:7). Пророк Михей провістив Його смиренне народження, написавши: “Віфлеєме-Єфрате, хоч малий ти у тисячах Юди, – із тебе Мені вийде Той, що буде Владика в Ізраїлі”(Мих. 5:1; див. також Мт. 2:6). Так, початок був маленький, однак слава і місія цього Владики і Пастиря досягли “аж до кінців землі” (Мих. 5:3).

Ісус смиренно народився. “Він упокорив Себе”, і Його земне життя завершилось смертю разом зі злочинцями на хресті (Фил. 2:8). Втім, завдяки Своїй неймовірній жертві, Ісус проклав міст між нами і Богом, надавши спасіння всім, хто вірує. Повірте і ви, щоб отримати Божий великий дар в Ісусі Христі. Якщо ви вже віруєте, смиренно прославте Його за все, що Він для вас зробив.