Нещодавно я виявив дивовижну знахідку. Ідучи стежкою до скупчення дерев неподалік від мого будинку, я знайшов прихований ігровий майданчик: драбина, зроблена з палиць, яка вела до оглядового майданчика; гойдалки, зроблені з котушок старих канатів, що висіли на гілках. Там навіть був підвісний міст, розташований між гілками. Хтось перетворив стару деревину і старі канати на творчу пригоду!

Швейцарський фізик Пол Турньє вважав, що ми створені для пригод, бо ми створені за Божим образом (Бут. 1:26-27). Бог створив всесвіт (вв. 1-25), ризикнув створити людей, які можуть обирати між добром і злом (Бут. 3:5-6), і закликав нас: “Плодіться й розмножуйтеся, і наповнюйте землю, оволодійте нею” (Бут. 1:28). І ми також маємо спонуку вигадувати, ризикувати і створювати щось нове, плідно управляючи землею. Якими б не були ці пригоди, великими чи малими, вони найкращі, якщо приносять користь іншим. Я переконаний, що творці цього ігрового майданчика отримали б задоволення, якби люди знайшли це місце і насолоджувались ним.

Створення нової музики, дослідження нових форм євангелізму або відновлення шлюбних стосунків, які охололи – усі пригоди спонукають серце битися швидше. До якого нового завдання чи проєкту ви зараз відчуваєте спонуку? Можливо, це Бог веде вас до нової пригоди.