Одного вечора під час пробіжки біля будівельного майданчика в нашій місцевості я побачила худе і брудне кошеня, яке жалібно муркотіло і побігло за мною до мого дому. Зараз Міккі вже здоровий красивий дорослий кіт, який проводить комфортне життя в нашому будинку. Він є улюбленцем нашої родини. Кожний раз, коли я пробігаю тією дорогою, де знайшла кота, я промовляю: “Дякую, Боже. Міккі був врятований від життя на вулицях. Тепер у нього є дім”.

У 90-му Псалмі сказано про тих, хто “живе під покровом Всевишнього” (в. 1). Єврейський термін, перекладений словом “жити”, означає “залишатися, постійно перебувати”. Якщо ми перебуваємо в Бозі, Він допомагає нам жити з Його мудрістю і любити Його понад усе (в. 14; Ів. 15:10). Бог обіцяє нам комфорт вічного життя з Ним і Свою постійну присутність із нами в наших життєвих труднощах. Попри будь-які проблеми, ми можемо покладатись на Божу суверенність, мудрість і любов, і на Його обітниці захищати і рятувати нас.

Якщо Бог є нашим притулком, то ми живемо “в тіні Всемогутнього” (Пс. 90:1). Нас не торкнеться жодна біда, якщо Бог у Своїй безмежній мудрості та любові її не допустить. Бог є нашим безпечним домом.