Щоб відтворити в пейзажах красу віддзеркаленого світла, художник Арманд Кабрера дотримується важливого принципу: “Віддзеркалене світло ніколи не буде яскравішим за його джерело”. За його спостереженнями, живописці-початківці схильні перенасичувати віддзеркалене світло. Він каже: “Віддзеркалене світло належить до тіні; воно має підтримувати освітлені частини вашого живопису, а не конкурувати з ними”.

Схожа думка записана в Біблії стосовно Ісуса Христа, “Світла людей” (Ів. 1:4). Іван Хреститель “прийшов на свідоцтво, щоб засвідчити про Світло, щоб повірили всі через нього” (в. 7). Автор Євангелія каже про Івана Хрестителя наступне: “Він тим Світлом не був, але свідчити мав він про Світло” (в. 8).

Ми, як Іван, обрані Богом відображати світло Христа для тих, хто живе в тіні невіруючого світу. Це наша роль, бо, як кимось було зазначено: “невіруючі нездатні витримати всю повноту яскравої слави Його світла”.

Кабрера вчить своїх учнів: “Джерелом світла стає все, на що безпосередньо падає світло”. Так само з Ісусом, “Світлом правдивим… [Яке] просвічує кожну людину” (в. 9), ми сяємо, як свідки Його світла. І нехай світ буде вражений Його славою, яка сяє через нас.