В Університеті Айови дотримуються, ймовірно, найбільш зворушливої традиції у футболі. Стадіон Кіннік розташований поряд з Дитячою лікарнею родини Стед. На верхньому поверсі лікарні є панорамні вікна, з яких відкривається чудовий вид на поле. У дні ігор хворі діти та їхні родини збираються на верхньому поверсі і спостерігають за дійством на стадіоні. Наприкінці першого тайму всі тренери, спортсмени і тисячі уболівальників повертаються обличчям до лікарні і махають дітям руками. У цю мить дитячі очі починають сяяти. Просто дивовижно бачити, як спортсмени та весь стадіон роблять паузу заради прояву турботи.

Святе Письмо закликає турбуватися про тих, хто слабкий, та піклуватися про тих, кому важко і хто хворіє. Втім дуже часто ми ігноруємо нужденних (Єз. 34:6). Пророк Єзекіїль докоряв ізраїльським лідерам за їхній егоїзм та нехтування потребами інших. “Горе Ізраїлевим пастирям”, – казав Бог через Єзекіїля. Далі Він пояснив: “Слабих не зміцняєте, а хворої не лікуєте, і пораненої не перев’язуєте” (вв. 2, 4).

Як часто наші особисті пріоритети, стиль лідерства та відношення до фінансів демонструють нестачу уваги до тих, хто страждає? Натомість Бог показує нам спосіб життя, в якому сильні піклуються про слабких (вв. 11-12).