У 1920 році Джон Сунг, шоста дитина в сім’ї китайського пастора, отримав стипендію для навчання в одному з університетів США. Він закінчив університет з відзнакою, завершив магістерську програму і здобув ступінь доктора філософії. На жаль, під час навчання він віддалився від Бога. Однак потім, у 1927 році, він знову присвятив своє життя Христу і відчув покликання стати проповідником.

У Китаї на нього чекали безліч високооплачуваних посад, але, пливучи на кораблі додому, він викинув у море всі свої нагороди, залишивши тільки диплом доктора, щоб віддати його батькам на знак поваги.

Джон Сунг зрозумів слова Ісуса про те, як стати Його учнем: “Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою занапастить?” (Мр. 8:36). Якщо ми відкинемо себе і залишимо колишнє життя, щоб слідувати за Христом (вв. 34-35 ), нам, можливо, потрібно буде принести в жертву особисті бажання та матеріальні інтереси, які заважатимуть у дорозі.

Протягом наступних дванадцяти років Джон був повністю присвячений даному йому Богом дорученню, проповідуючи Євангеліє тисячам людей по всьому Китаю та Південно-Східній Азії. А як щодо вас? Можливо, ви не покликані бути проповідником чи місіонером. Але на яке б служіння Господь вас не призначив, нехай Його Дух допоможе вам повністю віддатися Йому.