Ми з чоловіком організували студентську групу і подарували кожному учаснику Біблію. “Бог використає ці безцінні дари, щоб змінити ваше життя”, – сказала я. Того вечора декілька студентів вирішили разом читати Євангеліє від Івана. Ми продовжували заохочувати групу читати Писання вдома, а також навчали їх під час наших щотижневих зустрічей. Більш ніж через десять років я зустріла одну з учасниць нашої групи. “Я все ще використовую Біблію, яку ви мені тоді подарували”, – сказала вона. Підтвердження цьому я побачила в її сповненому віри житті.

Бог дає Своїм людям силу вийти за рамки читання, цитування і запам’ятовування. Він дає нам можливість берегти в “чистоті свою стежку”, щоб жити згідно з Писанням (Пс. 118:9). Бог хоче, аби ми шукали та слухались Його, оскільки Він використовує Свою незмінну істину, щоб звільнити нас від гріха і змінити нас (вв. 10-11). Ми можемо щодня просити Бога допомогти нам пізнати Його і зрозуміти те, що Він говорить у Біблії (вв. 12-13).

Усвідомлюючи безцінність благочестивого способу життя, ми можемо “радіти” Божим настановам, “як маєтком великим” (вв. 14-15), і разом з псалмоспівцем співати: “Я буду радіти Твоїми постановами, слова Твого не забуду” (в. 16). Запрошуючи Святого Духа наділити нас силою, ми можемо насолоджуватись кожною миттю, проведеною в молитві за читанням Біблії, яка змінює наше життя.