Радість відчувалась у їхніх голосах, коли хор старшокласників співав аргентинську пісню “El Cielo Canta Alegría”. Я насолоджувалась їхнім виступом, хоч і не розуміла слів, бо не знаю іспанської. Але незабаром я почула знайоме слово, коли хор почав радісно вигукувати: “Алілуя!” Слово “Алілуя”, проголошення хвали Богу, подібним чином звучить у більшості мов світу. Бажаючи більше дізнатись про цю пісню, я після концерту зайшла в інтернет і виявила, що її назва перекладається як “Небеса співають від радості”.

У дев’ятнадцятому розділі книги Об’явлення нам дається уявлення про реальність, виражену в цій хоровій пісні: все небо радіє! У своєму баченні майбутнього в останній книзі Нового Завіту апостол Іван побачив величезне зібрання людей та ангельських створінь на небі, які проголошували подяку Богу. Іван писав, що хор голосів прославляв Божу силу, яка перемогла зло і несправедливість, а також прославляв Його царювання над усією землею і вічне життя з Ним. Знову й знову всі мешканці небес вигукують: “Алілуя!” (вв. 1, 3, 4, 6) , що означає: “Слава Богу!”

Одного дня люди “з усякого племені, і язика, і народу” (Об. 5:9) будуть проголошувати Божу славу. І ми всі на різних мовах будемо радісно вигукувати: “Алілуя!”