Кайл Спеллер став відомим завдяки своєму пронизливому, ревучому голосу, яким він коментує баскетбольні матчі. “Вперед!” – гримить він у мікрофон, і тисячі вболівальників, а також мільйони інших, які дивляться або слухають гру, реагують на голос, який приніс Спеллеру номінацію на звання Диктора матчу всіх зірок 2022 року. “Я знаю, як відчувати натовп і створювати атмосферу домашнього майданчика”, – каже він. Водночас кожне слово, промовлене його голосом, що звучить у телевізійних та радіо рекламних роликах, прославляє Бога. Спеллер додає, що його робота полягає в тому, аби “робити все заради Одного”.

Апостол Павло наголошував членам колоської церкви на необхідності дотримуватись подібної етики, бо вони дозволяли сумнівам стосовно божественності та суверенності Христа просочуватись навіть у їхнє практичне життя. “Все, що тільки робите словом чи ділом, – усе робіть у Ім’я Господа Ісуса, дякуючи через Нього Богові й Отцеві” (Кол. 3:17).

Далі Павло додав: “І все, що тільки чините, робіть від душі, немов Господеві, а не людям” (в. 23). Кайл Спеллер говорить: “Це свого роду і є моєю метою… а оголошення – це наче вишенька на торті”. Наша власна робота для Бога може бути такою ж солодкою для Одного, заради Якого ми все робимо.