Життя по шаблонам

Ідеальна робота. Ідеальні відносини. Ідеальне життя. Ми постійно знаходимось у стані туги або прагнення до чогось, думаючи, що станемо щасливішими, досягнувши якоїсь віхи. Але чи існує ідеальне життя в реальності, чи це просто міраж? Що насправді потрібно для того, щоб бути щасливим і впевненим у собі?

Ідеальна форма печива Навіть неідеальне печиво цілком може бути достатньо смачним! А ще в нашому житті є багато навіть непоганих форм або шаблонів! Головне, щоб їх обрав для нас Творець.

У цій серії статей, ілюстрованих формами для печива, сім людей діляться своїми заповітними мріями: від успішної кар’єри і неординарного життя до палкого бажання вийти заміж. Читайте про те, як вони вчаться знаходити баланс між прагненням до ідеального життя і повною довірою Богу і Його обітницям. Дізнайтесь, як віра в Христа допомагає їм знайти надію, навіть коли все іде не так, як хотілося б.

Ілюстрації YMI х Estelle Queck (@morethanworks)


Перекладено та розміщено з дозволу служіння. © YMI, 2021. Спочатку опубліковано YMI англійською мовою: ymi.today/the-cookie-cutter-life/.