Які найкращі “гральні знаряддя” всіх часів? Джонатан Х. Лю пропонує наступний список: палиці, коробки, мотузки, картонні трубки і просто багнюка. Всі ці речі легкодоступні, багатоцільові, доречні для кожного віку, доступні для кожного бюджету і залежать тільки від уяви і творчості. Не потребують, натомість, ніяких акумуляторів.

Уява грає велику роль у нашому житті, тому не дивно, що апостол Павло згадує про неї у своїй молитві за послідовників Ісуса в місті Ефесі (Еф. 3:14-21). Попросивши Бога, щоб зміцнив віруючих Своєю силою через Святого Духа, Павло потім молиться, щоб вони змогли усвідомити й пізнати всю повноту Христової любові (Еф. 3:16, 17-19). І на закінчення апостол віддає славу Тому, “Хто може зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо, силою, що діє в нас” (Еф. 3:20).

Часто наш досвід обмежує наші молитви через впевненість, що ситуація просто не може бути іншою; наші гріховні деструктивні звички, кайдани яких ми ще не розірвали; різні сталі стосунки, відношення, що кидають виклик будь-яким змінам. З плином часу нам здається, що деякі речі просто неможливо змінити, виправити. Але апостол Павло стверджує, що це не так.

Бог Своєю могутньою силою працює в нас і спроможний зробити набагато більше, ніж те, про що ми насмілилися б просити або навіть мріяти.