Коли друзі Шарлотти вставляють на соціальних мережах образливі коментарі, вона завжди втручається. Вона поважає гідність кожного, тому її слова незмінно позитивні.

Кілька років тому до списку друзів Шарлотти додався один чоловік, що відчував велику неприязнь до християн. Але він оцінив прямоту, чесність Шарлотти і її ласкаве ставлення до людей. Згодом його ворожість до віруючих почала вщухати. Через деякий час Шарлотта впала й дуже травмувалась. Вона не могла виходити з дому і тепер переймалась, чим і як зможе тепер служити Богу та людям. І в цей час сталося, що помер її друг, що колись ненавидів християн, і вона отримала від його сестри наступне повідомлення: “Завдяки вашому свідоцтву, я точно знаю, що тепер він насолоджується повною, вічною Божою любов’ю”.

Того тижня, коли Христа мали розіп’яти, Марія з Віфанії вилила на Його голову дорогоцінні парфуми (Ів. 12:3; Мр. 14:3). Деякі присутні обурювались, але Ісус похвалив жінку. “Вона добрий учинок зробила Мені, – сказав Він. – Що могла, те зробила вона: заздалегідь намастила Моє тіло на похорон” (Мр. 14:6-8).

“Що могла, те зробила вона”, – ці слова наче знімають з нас тягар. Наш світ сповнений нещасними, знедоленими людьми. Але не потрібно перейматись тим, чого ми неспроможні зробити. Шарлотта чинила те, що могла. Так і ми маємо робити.