В багатьох місцях світу сьогодні дуже важко знайти чисту питну воду, тому організація під назвою “Вода – то життя” винайшла чудовий засіб вирішення цієї проблеми. “Книга для пиття” – так називається цей засіб. Сторінки цієї книги покриті наночастинками срібла, що знешкоджують майже 99,9 відсотків шкідливих бактерій у воді! Кожну вирвану сторінку можна використовувати кілька разів для фільтрації майже 100 літрів води. Коштує одна сторінка лише чотири центи.

Біблія також є Книгою для духовного пиття. Четвертий розділ Євангелії від Івана містить текст про особливий вид спраги та особливу воду. Самаритянська жінка, що прийшла до криниці, де в цей час був Ісус Христос, потребувала найчистішої, найважливішої води, щоб утамувати духовну спрагу, яка набагато переважала спрагу фізичну. Для неї життєво важливо було пізнати істину про “живу воду”. Їй потрібна була ласка й прощення, що їх дарує лише Бог.

Боже Слово – то найголовніша Книга для духовного пиття. Вона вказує на Божого Сина як на єдине джерело “живої води”. І ті, хто приймають цю воду, що її дає Ісус, самі стають “джерелом тієї води, що тече в життя вічне” (Ів. 4:14).