Кейд Поуп – 12-річний хлопець із Оклахоми – написав від руки 32 листи, що були адресовані власникам кожної команди Національної Футбольної Ліги США. Кейд написав: “Я і вся моя родина дуже любимо футбол. Ми проглядаємо кожну гру щотижня… Я хочу вибрати команду Національної ліги, щоб уболівати за неї все своє життя!”

 

Джеррі Річардсон – власник футбольної команди “Партнери Кароліни” – відповів на лист хлопця. Свій лист (теж написаний від руки) він почав з наступних слів: “Для нас це буде велика честь, якщо наша команда стане вашою командою”. Лист Річардсона був не лише особистим і ласкавим. То була єдина відповідь, яку отримав хлопець. Не дивно, що Кейд став вірним уболівальником команди “Партнери Кароліни” на все життя.

У Псалмі 85 Давид говорить про свою вірність єдиному істинному Богу. Він пише: “В день недолі своєї я кличу до Тебе, бо Ти обізвешся до мене! Нема, Господи, поміж богами такого, як Ти, і чинів нема, як чини Твої!” (Пс. 85:7-8). Причина нашого посвячення Богу – то Його характер, Його турбота про нас. Він є Той, Хто відповідає на наші молитви, спрямовує нас Святим Духом і спас нас через смерть та воскресіння Свого Сина Ісуса Христа. Він заслуговує на нашу вірність. Вірність, що триватиме все життя.