В останній день конференції працівників християнських видавництв, що проходила в Сінгапурі, 280 учасників з 50 країн зібрались на майданчику біля готелю, щоб зробити групове фото. Фотограф багато разів клацав фотоапаратом з різних ракурсів. Нарешті він сказав: “Все, готово”. І хтось з полегшенням сказав: “Добре. Радість прийшла у світ!” Інший відповів на це гімном “Господь прийшов”. Решта почала приєднуватись до співу, і дуже швидко вся група вже співала відому різдвяну пісню, насолоджуючись чудовою гармонією. То була дуже зворушлива демонстрація радості й єдності, що назавжди залишилась у моїй пам’яті.

Як розповідає нам євангеліст Лука, ангел сповістив про народження Ісуса кільком пастухам, кажучи: “Не лякайтесь, бо я ось благовіщу вам радість велику, що станеться людям усім. Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь” (Лк. 2:10-11).

Радість була призначена для всіх людей. “Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне” (Ів. 3:16).

Давайте ж будемо нести всім людям цю звістку про Христа. Приєднавшись до небесного хору, будемо проголошувати праведність Бога й усі чудеса Його любові!

“Радій земля, Господь прийшов!”