У 2014 році під Національним Музеєм автомобілів у штаті Кентуккі відкрилась карстова воронка, що поглинула вісім раритетних Шевроле. Машини були дуже пошкоджені – деякі не підлягали ремонту. Непоправна втрата!

Один з пошкоджених автомобілів привернув особливу увагу. То був найцінніший експонат, що коштував мільйон доларів і зійшов з конвеєра в 1992 році. Вражає, що зробили з цим шедевром потім, як витягли його з воронки. Спеціалісти змогли відновити машину як новеньку, не замінюючи, а використовуючи, головним чином, оригінальні деталі й частини. Хоча ця “красуня” й опинилась у жахливому стані, тепер вона була як нова копійка. Старе й пошкоджене стало новим.

Це – чудова ілюстрація того, що Бог збирається вчинити для всіх віруючих в Ісуса. Апостол Іван пише, що бачив “небо нове й нову землю” (Об. 21:1). Багато біблійних вчених вважають, що “нова земля” – це “стара” відновлена земля, що слово “новий” в цьому випадку означає “оновлений” після очищення від усього старого й тлінного. Бог колись зробить новим і чистим цей занапащений, спотворений світ – “знайоме місце”, де житимемо з Ним вічно.

Яка це вражаюча істина для розважання! Уявіть лише шедевр Божих рук – нова, відновлена “знайома нам” земля!