“Я навіть не уявляла, який то великий дар – молитва, поки не захворів мій брат, і ви всі не почали молитися за нього. Не в силі навіть висловити, яка то була втіха для мене!”

Сльози стояли в очах Лаури, коли вона дякувала мені за людей із нашої церкви, що молилися за її брата, у якого виявили рак. “Ваші молитви зміцнили його дух і були підбадьоренням для всієї нашої родини”, − додала вона.

Один із найкращих способів проявити до інших любов – то молитва. І в цьому Ісус Христос є найбільшим прикладом для нас. У Новому Заповіті розповідається про те, як Ісус молився за інших, і навіть тепер благає Свого Отця за нас. У Посланні до римлян читаємо: “Він праворуч Бога, і Він і заступається за нас” (Рим. 8:34). Хоча Христос ще на хресті продемонстрував велич Своєї жертовної любові, після воскресіння та вознесіння Він продовжує являти Свою турботу про нас через молитву до Отця навіть у цей самий момент!

Навколо нас багато людей, які дуже потребують, щоб ми, наслідуючи приклад Ісуса Христа, являли їм свою любов через молитву – просили Бога, щоб допомагав їм і діяв у їхньому житті. Можемо просити Бога, щоб і нам допоміг молитися за них. І Він обов’язково допоможе! Нехай наш люблячий Бог дасть нам сьогодні сили нести іншим великий дар – дар нашої молитви.