У школі Кеті отримала завдання написати твір на тему: “Мій ідеальний світ”. Дівчинка написала: “У моєму ідеальному світі… безкоштовне морозиво, всюди цукерки, а небо завжди синє – лише кілька хмаринок створюють цікаві форми”. Потім твір набув дещо серйознішого змісту. Школярка далі написала, що в її ідеальному світі “немає поганих новин; ніхто їх не приносить і ніхто їх не чекає”.

“Нікого вдома не чекають погані звістки”, – хіба це не чудово? Ці слова яскраво зображають ту цілковиту довіру, яку ми маємо в Ісусі Христі. Він “нове все творить” – зцілює і трансформує наш світ (Об. 21:5).

Рай – то місце, яке можна назвати “більше ніколи”, тобто більше ніколи не буде зла, смерті, плачу, болю та сліз (Об. 21:4). Це місце довершених відносин із Богом, Який у Своїй любові викупив нас, віруючих, і назвав “Своїм народом” (Об. 21:3). Яка неймовірна радість чекає на нас!

Ми можемо вже тепер у якійсь мірі відчути радість тієї ідеальної реальності. Якщо щоденно шукаємо спілкування з Богом, то пізнаємо радість від Його присутності (Кол. 1:12-13). І навіть якщо гріх нам ще дуже дошкуляє, ми вже зараз можемо частково пізнати перемогу над ним у Христі (Кол. 2:13-15) – у Тому, Хто назавжди здолав гріх та смерть.