Згадавши все те, що Бог зробив для нашої церкви протягом всієї її історії, лідери презентували общині проект нового гімнастичного залу, щоб краще служити людям нашого міста. Члени лідерської команди об’явили, що будуть першими, хто підпишуть зобов’язання фінансувати будівництво. Спочатку мені не хотілося жертвувати більше тієї суми, про яку ми вже прийняли рішення. Однак ми з чоловіком погодились молитися за цей проект. А потім, згадавши все те, що Бог постійно робить для нас, ми зрештою погодились на щомісячні пожертвування. Загальні внески нашої церковної сім’ї дозволили профінансувати все будівництво.

Ми вдячні Богу, що Він різноманітним чином використовував цей зал для різних міських заходів з того моменту, як ми святкували день його відкриття для служіння. Але я також згадую іншого щедрого жертводавця – царя Давида.

Хоча Господь не вибрав його для будівництва храму, Давид інвестував у цей проект всі свої фінансові ресурси (1 Хр. 29:1-5). Також щедро жертвували лідери і простий народ (1 Хр. 29:6-9). Цар визнав, що все, що вони пожертвували, вони спочатку отримали від Бога – Творця та Власника всього існуючого (1 Хр. 29:10-16).

Коли ми усвідомлюємо, що все належить Богу, тоді ми спроможні регулярно жертвувати для блага інших – жертвувати щедро, вірно і з вдячністю.