Місяць: Вересень 2018

Відкрив таємницю

Коли одного дня я приїхав з роботи і побачив біля воріт пару жіночих туфель з високими шпильками, то був упевнений, що знаю, кому вони належать. Я заніс їх у гараж, щоб потім віддати своїй доньці Лізі, коли вона приїде за своїми дітьми. Але коли я розповів про це Лізі, виявилося, що то не її туфлі. З’ясувалося, що вони не належать нікому з нашої родини, тому я відніс їх туди, де знайшов. Наступного дня туфлі щезли. Справжня таємниця!

Збирання врожаю

Моя подруга Рут із Танзанії має бачення, як перетворити на родючу землю одну пустинну ділянку в Додомі, столиці цієї африканської країни. Розуміючи важке становище місцевих удовиць, вона хоче з цих піщаних акрів зробити місце, де можна розводити курей і вирощувати злаки. Таке її бачення допомогти нужденним походить із її любові до Бога. А ще її надихнула на це її тезка – біблійна Рут.

Спочатку запитаємо Бога

Відразу після одруження мені було важко зрозуміти вподобання своєї дружини. Їй більше подобається вечеря в тихій домашній обстановці чи у ресторані? Чи не образиться вона, якщо я проведу час зі своїми друзями, чи бажає, щоб усі вихідні я був поруч із нею? Якось я вирішив не гадати, а прямо запитати її: “Чого б ти хотіла?”

Ми на молодіжній конференції

Служіння “Хліб Наш Насущний” долучилось до 5-ї конференції “Не витрачай життя даремно”.

“Хліб Наш Насущний” на молодіжній конференції

Служіння “Хліб Наш Насущний” долучилось до 5-ї конференції “Не витрачай життя даремно”. Цьогорічна тема – “Sola Scriptura. Споконвіку було Слово”. Протягом двох днів (21-22 вересня 2018 р.) ми пропонували наші матеріали представникам усіх регіонів України.

Головною нашою метою було мотивувати кожного систематично читати Біблію за допомогою чудового плану читання Біблії за рік, який містить книга “Хліб Наш Насущний”. Ми вдячні Богу…

Ми на молодіжній конференції

Дізнатися більше

Служіння “Хліб Наш Насущний” долучилось до 5-ї конференції “Не витрачай життя даремно”.

Коли ми втомлюємося

Інколи втомлюєшся від намагань робити правильні речі й запитуєш себе: “Чи щось взагалі змінять мої слова та дії, сповнені благих намірів?” Саме так я подумала нещодавно, коли після молитовних роздумів надіслала своїй подрузі повідомлення з метою підбадьорити її, а у відповідь отримала гнівного листа. Моєю першою реакцією були біль та гнів. Чому вона так хибно мене зрозуміла?

Представляємо “Хліб Наш Насущний”

Хто такий Бог?

Уявіть, що ви тихо проводите час з кимось, хто любить вас і приймає таким, який ви є. Уявіть, що цей “хтось” може зменшити ваш стрес, почуття провини і навіть розсіяти нудьгу. Він може вказати вам правильний життєвий напрямок, допомогти здолати всі перешкоди, сповнити вас силою та мужністю, щоб ви могли упоратися з усіма труднощами в житті. Чи не…

Справа не в рибі

Мігалу є першим задокументованим горбатим китом-альбіносом. Це надзвичайне створіння, довжина якого, за оцінками вчених, переважає 12 метрів, є настільки рідкісним, що уряд Австралії навіть видав для його захисту спеціальний закон.