У 2005 році Коллінс сфальсифікував звіт, через що МакДжі потрапив на чотири роки у в’язницю. МакДжі присягнувся відшукати після звільнення свого кривдника і покарати. МакДжі зрештою реабілітували, але його життя вже було зруйноване. Тим часом підробки Коллінса викрили – він теж втратив роботу і провів багато часу за ґратами. Але обидва чоловіки увірували в Христа, перебуваючи в тюрмі.

У 2015 році з’ясувалося, що вони обидва працюють в одній християнській компанії. Коллінс згадує: “Я сказав МакДжі: «Чесно, нема чим виправдовуватися. Все, що можу сказати тобі, – пробач»”. “Цього було цілком достатньо”, – сказав МакДжі, який щиро пробачив йому. Ці чоловіки змогли примиритися, тому що пізнали незрівнянну любов і прощення Бога, Хто робить нас спроможними пробачати інших, як і Христос нам простив (Кол. 3:13).

Тепер вони – найкращі друзі. “Ми маємо спільну місію… розповідати цьому світу, що якщо завинив перед кимось, маєш здолати свою гордість і вибачитись, – каже Коллінс. – А якщо тебе скривдили, потрібно відкинути гіркоту, адже це все одно що випити отруту, сподіваючись, що вона нашкодить твоєму кривднику”.

Бог закликає віруючих жити у мирі та злагоді. Якщо маємо “на кого оскарження”, можемо принести свою образу до Бога. Він допоможе нам примиритися (Кол. 3:13-15; Фил. 4:6-7).