Емі живе в закритій країні, де забороняється проповідь Євангелії. Вона – кваліфікована медсестра і працює у великій лікарні, доглядаючи новонароджених немовлят. Емі настільки сумлінний працівник, що її старанність неможливо не помітити. Тому багато жінок цікавляться її особою. В них виникає бажання поспілкуватися з нею наодинці, і у Емі, таким чином, виникають чудові нагоди відкрито свідчити людям про Спасителя.

Однак сумлінна робота Емі викликала заздрість у деяких її колег, тому вони звинуватили її у крадіжці медикаментів. Керівництво лікарні не повірило цим наклепам, а поліція зрештою викрила злодія. Ці події спонукали деяких медсестер зацікавитися вірою Емі. Її приклад нагадує мені слова апостола Петра: “Благаю вас, любі… поводьтеся поміж поганами добре, щоб за те, за що вас обмовляють вони, немов би злочинців, побачивши добрі діла, славили Бога” (1 Петр. 2:11-12).

Коли ми дозволяємо Богу працювати в нас, наша щоденна поведінка вдома, на роботі або в школі може мати великий вплив на інших. Нас оточують люди, що пильно спостерігають за нашими словами і вчинками. Давайте покладатися на Бога, підкоряючи Йому свої діла та думки. Тоді зможемо позитивно впливати на невіруючих і привести деяких із них до віри в Ісуса Христа.