Я тихо лежала на вініловім покривалі і затримувала дихання за командою, в той час як апарат тріщав та гудів. Я знала, що багато людей пройшли крізь МРТ, але через клаустрофобію я потребувала зосередити свої думки на Комусь набагато більшому за мене.

На пам’ять прийшла біблійна фраза “що то ширина й довжина, і глибина й вишина” (Еф. 3:18). Ці слова пульсували у моєму мозку під ритм з апаратом. В своїй молитві за церкву в Ефесі апостол Павло зображує чотири виміри Божої любові, щоб підкреслити її безкінечні параметри.

Лежаче положення в апараті для МРТ навіяло мені новий образ для кращого розуміння цього вірша. Ширина: 15 см з кожного боку, де мої руки міцно зафіксовані всередині циліндра. Довжина: відстань між двома отворами циліндра, в якому я вміщуюсь від голови до ніг. Висота: 12 см від мого носа до “стелі” циліндра. Глибина: опора на підлозі, на якій міцно тримається циліндр разом зі мною. Ці чотири виміри ілюструють Божу присутність, яка підтримувала мене в циліндрі МРТ і підтримує в усіх життєвих обставинах.

Божа любов усюди навколо нас. Ширина: Він простягає Свої руки до кожного. Довжина: Його любові немає кінця. Висота: Він піднімає нас вгору. Глибина: Він з неба сходить, щоб підтримати нас у будь-якій ситуації. Ніщо не може відлучити нас від Нього! (Рим. 8:38-39).