Використовуючи акустичну астрономію, вчені можуть споглядати космічний простір і чути його звуки та пульсації. Вони виявили, що зірки на таємничому нічному небі не рухаються по орбітах в цілковитій тиші, але видають звуки – своєрідну музику. Подібно до звуків горбатих китів, зірки “співають” на таких частотах та звукових хвилях, що не завжди сприймаються людським слухом. Однак звуки зірок, китів та інших створінь разом створюють дивну симфонію, що проголошує велич Бога.

В Псалмі 19:1-4 написано: “Небо звіщає про Божую славу, а про чин Його рук розказує небозвід. Оповіщує день дневі слово, а ніч ночі показує думку, − без мови й без слів, не чутний їхній голос, та по цілій землі пішов відголос їхній, і до краю вселенної їхні слова!”

У Новому Заповіті апостол Павло відкриває нам, що Ісусом Христом “створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, − усе через Нього й для Нього створено!” (Кол. 1:16). У відповідь на це всі “висоти й глибини” творіння співають гімн своєму Творцю. Ми можемо приєднатись до цього чудового гімну творіння, оспівуючи велич Того, Хто Своєю “п’ядею виміряв небо” (Іс. 40:12).