Вісімнадцятого лютого 1952 року в п’ятнадцяти кілометрах від узбережжя штату Массачусетс потужний шторм розламав навпіл танкер “Пендлтон”. Понад сорок моряків опинилися у пастці в кормі пароплава, що тонув серед скаженого вітру й шалених хвиль.

Коли про це лихо дізналися на станції берегової охорони в місті Чатем, Бернард Веббер – помічник боцмана першого класу – спробував з трьома товаришами врятувати на шлюпці бідолах-моряків. Шансів майже не було, однак вдалося спасти 32 душі, які, здавалося, були вже приречені. Цей мужній подвиг вважається однією з найвідоміших рятувальних місій в історії берегової охорони США. Він став сюжетом для фільму “І налетів шторм”.

В Євангелії від Луки 19:10 Ісус Христос об’явив про Свою рятівну місію, кажучи: “Син бо Людський прийшов, щоб знайти та спасти, що загинуло”. Хрест і воскресіння стали кульмінаційними подіями цієї рятівної місії. Ісус узяв на Себе наші гріхи і відновив наші відносини з Отцем Небесним. Вже 2000 років люди отримують від Ісуса повноту життя тут, на землі, і вічне життя з Ним на небесах. Рятівна місія в дії!

Як послідовники Ісуса, маємо привілей приєднатися в силі Святого Духа до рятівної місії Спасителя – найбільшої місії в історії людства. Хто у твоєму житті потребує рятівної любові Христа?