Майже кожним літнім ранком у парку позаду нашого будинку розігрується веселе дійство. У ньому бере участь спринклер. І бульдог. Приблизно в 6:30 вмикаються спринклери. Невдовзі після цього прибуває бульдог Фіфі (так ми називаємо собаку у нашій родині).

Хазяїн Фіфі відпускає бульдога, і собака біжить з усієї сили до найближчого спринклера, атакуючи потік води, який заливає їй морду. Якби Фіфі могла з’їсти розпилювач води, думаю, вона б це зробила. Це відображає цілковиту надмірність, безмежне бажання Фіфі бути змоченою рідиною, якої їй завжди не вистачає.

В Біблії не має бульдогів або спринклерів. Однак молитва апостола Павла в 3-му розділі Послання до ефесян нагадує мені про Фіфі. Павло молиться, аби ефеські віруючі були сповнені Божою любов’ю і “змогли зрозуміти зо всіма святими, що то ширина й довжина, і глибина й вишина, і пізнати Христову любов”. Він молився, щоб ми були “наповнені всякою повнотою Божою” (Еф. 3:18-19).

Сьогодні досі звучить заклик відчути Бога, Чия безмежна любов перевершує все, що тільки можна збагнути, аби ми також могли бути змочені, насичені і повністю задоволені Його добротою. Ми можемо віддано, пристрасно і радісно поринути в стосунки з Тим, Хто єдиний може наповнити наші серця і життя любов’ю, значенням і метою.