На початку двадцятого століття автомобільна компанія “Паккард Мото Ка Компані” вигадала гасло для приваблення покупців. Фраза “Спитай того, хто цим володіє” стала дієвим гаслом, яке посприяло репутації компанії, як панівної у виробництві розкішних автомобілів того часу. Керівництво компанії розуміло, наскільки сильно впливає на слухача особисте свідчення. Задоволення друга продуктом є сильним аргументом.

Розповідь іншим людям про особисте відчуття Божої доброти до себе також справляє вплив. Бог закликає нас говорити про свою вдячність і радість не тільки Йому, але і оточуючим (Пс. 66:1). Псалмоспівець завзято розповідає у своїй пісні про Боже прощення, яке він отримав, полишивши гріхи (Пс. 66:18-20).

Упродовж історії Бог вчинив дивовижні діла. Наприклад, розділив води Червоного моря (Пс. 66:6). Він також здійснює дивовижну працю в особистому житті кожного з нас: дає надію у стражданнях, посилає Святого Духа для розуміння Свого Слова і задовольняє наші щоденні потреби. Розповідаючи іншим про Божу працю в нашому житті, ми надаємо значно більше, ніж схвалення окремої покупки – ми підтверджуємо Божу доброту і підтримуємо один одного у життєвій подорожі.