Шлюб Рона і Ненсі швидко руйнувався. У Ненсі виник любовний роман з іншим чоловіком, однак згодом вона покаялася в своєму гріху. Вона розуміла, чого Бог очікував від неї, однак це було важко. Вона розповіла Рону всю правду. Замість того, щоб вимагати розлучення, Рон вирішив дати Ненсі шанс повернути його довіру, показавши, що вона змінилася. Бог дивовижним чином відновив їхній шлюб.

Дії Рона відображають Божу любов і прощення, які Він дарує таким грішникам, як ви і я. Пророк Осія це добре зрозумів. Бог наказав йому одружитися на невірній жінці, аби показати Ізраїлю невірність народу перед Ним (Ос. 1). Як би це не було важко, однак, коли дружина Осії пішла від нього, Бог сказав йому закликати її повернутися. Він сказав: “Покохай жінку, кохану приятелем, але перелюбну” (Ос. 3:1). Попри неслухняність народу Бог бажав близьких взаємин із ним. Як Осія любив свою невірну дружину, не залишав її і жертвував заради неї, так і Бог любив Свій народ. До праведного гніву і ревнощів Його спонукала велика любов.

Той самий Бог бажає наблизити і нас до Себе. Якщо ми приходимо до Нього з вірою, можна не сумніватися, що у Ньому ми віднайдемо цілковите задоволення.