Стівен виріс у кримінальному районі в східній частині Лондона і в десять років вчинив злочин. Він сказав: “Якщо всі навколо продають наркотики і займаються пограбуванням та шахрайством, ви також будете в цьому задіяні. Це просто такий спосіб життя”. Однак у віці двадцяти років йому наснився сон, який його змінив. “Я почув, як Бог сказав: «Стівен, ти ідеш у в’язницю за вбивство»”. Цей сон став попередженням для нього, і він звернувся до Бога та прийняв Ісуса Христа своїм Спасителем, і Святий Дух змінив його життя.

Стівен заснував організацію, яка через спорт навчає дітей з бідних районів дисципліні, моральності та повазі. Той успіх, який він бачив завдяки молитві і тренуванню з дітьми, він приписує Богу. “Відновлення змінює мрії”, – каже він.

Прагнучи до Бога і лишаючи позаду своє минуле, ми, подібно до Стівена, відгукуємося на заклик апостола Павла прийняти новий спосіб життя. Хоч наша стара природа “зотліває в звабливих пожадливостях”, ми можемо щоденно прагнути “зодягнутися в нового чоловіка”, створеного для уподібнення Богу (Еф. 4:22, 24). Усі віруючі приймають цей постійний процес, благаючи Бога уподібнити їх Собі через Святого Духа.

Стівен сказав: “Саме віра стала тією основою, яка повністю змінила моє життя”. Чи так було з вами?