У книгах, що мають загальну назву “Листи Божої любові” , Гленіс Нелліст закликає дітей до глибокої особистої взаємодії з Господом. Ці дитячі книги містять листи від Бога, в яких після кожної біблійної історії дитина може вставити своє ім’я. Персоніфікація біблійної істини допомагає маленьким читачам зрозуміти, що Біблія – це не просто збірка оповідань. Вони дізнаються, що Господь хоче стосунків із ними і через Писання звертається до Своїх улюблених дітей.

Я купила племіннику книгу і заповнила пропуски на початку кожного листа від Бога. Зрадівши, що побачив своє ім’я, мій племінник сказав: “Бог також мене любить!” Як прекрасно знати про глибоку й особисту любов нашого Творця.

Промовляючи до ізраїльтян через пророка Ісаю, Бог звернув їхню увагу на небеса. Господь підтвердив, що Він контролює “зорі” (Іс. 40:26), визначає цінність кожної зірки і з любов’ю їх направляє. Бог запевнив народ, що Він не забуде і не втратить жодну зірку… та жодне улюблене дитя, яке Він створив з певною метою і з безмежною любов’ю.

Радіючи особистим обітницям і прославляючи проголошення в Писанні любові Всемогутнього Господа, ми можемо вставити свої імена. Ми можемо повірити і з дитячим захопленням вигукнути: “Бог також любить і мене!”